13:31, pet, 29. Mar

NK Maribor z novimi dresi, VIJOL’ČNA ostaja ljubezen večna





Nogometaši Maribora se v letošnjo sezono podajajo v novih adidasovih dresih klubskih barv in se tako za nove mejnike še naprej borijo pod okriljem treh črt. Ob novi vizualni podobi pa so tudi sami motivirani in polni novega zagona, ki ga bodo dokazovali že danes popoldne, na prvi tekmi kvalifikacij za ligo Europa.

Nogometaši Maribora v novo sezono vstopajo s svežo energijo in novimi dresi, ki tudi tokrat nosijo adidasov pečat. Pri njihovi izdelavi so uporabili napredne tehnologije, s katerimi bodo nogometaši NK Maribor tudi v najbolj vročih dneh lažje premagovali športne izzive in poskrbeli za odlične predstave na igrišču. Največji poudarek so namenili kakovosti materiala, ki omogoča visoko stopnjo zračnosti, dodatno pa za učinkovito kroženje zraka poskrbi še tehnologija AdiZero. Nemški proizvajalec, ki opremlja najuspešnejše nogometne klube in igralce po vsem svetu, namreč s slovenskim prvoligašem sodeluje že vse od leta 2011 in tako bo še najmanj nadaljnji dve leti, saj so lani podpisali pogodbo do leta 2020.

Luka Zahovič, NK Maribor.
Luka Zahovič, NK Maribor.

Vijolč’na je ljubezen večna
Če je novost dresov osvežen dizajn, stalnica ostaja legendarna vijolična barva, ki jo bo na nekaterih gostovanjih zamenjala bela. Mariborčani, slovenski rekorderji po številu osvojenih lovorik, bodo v novih dresih prvič zaigrali danes ob 17:30 v Tirani, na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za UEFA Europa League proti moštvu FK Partizani. Predstavitev novih dresov na domačem terenu pa bo v četrtek, 19. julija 2018, ko bo v Ljudskem vrtu ob 20:15 na sporedu povratna tekma. Do takrat pa bodo nove drese lahko oblekli tudi navijači, saj bodo od jutrišnjega petka (13. julija), že na voljo v spletni prodaji na nkmaribor.com in v Vijol’čni bajti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.