00:51, sre, 17. Apr

Nočni smučarski vzdržljivostni preskus Downhilka na Pohorju bo marca





!2-urni nočni vzdržljivostni preizkus, v katerem bodo smučarji in deskarji v soju žarometov na Mariborskem Pohorju preizkušali svoje zmožnosti, se bo začel 6. marca 2020 zvečer. Ambasadorka Downhilke 12h Challenge je slovenska smučarska šampionka Ilka Štuhec.

Na Mariborskem Pohorju bodo v noči med 6. in 7. marcem 2020 najbolj zagnani smučarji in deskarji iz Slovenije ter tujine merili moči na vzdržljivostni preizkušnji Downhilka 12h Challenge. Tekmujejo lahko tako rekreativni kot profesionalni smučarji in deskarji, stari nad 18 let. Poleg smučarske vzdržljivostne preizkušnje pa jih čaka tudi zabava. Preizkus ima udi dobrodelni značaj, saj vsak prevožen krog prinaša evro Fundaciji za pomoč športnikom iz socialno šibkejših okolij, ki deluje pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije.

Vir Facebook Downhilka 12h Challenge
Vir Facebook Downhilka 12h Challenge

Prijave na Downhilko 12h challenge potekajo do 20. februarja. Udeležijo se je lahko ženske in moški, tako rekreativni kot kategorizirani polnoletni smučarji ali deskarji. Kategorizirani tekmovalci morajo ob prijavi predložiti FIS-kodo. Prijave potekajo preko spletne prijavnice na spletni strani www.downilka.si. Prijava preko telefona ali elektronske pošte ni možna.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.