20:44, pet, 19. Apr

Nogometni klub Pohorje z novim vodstvom zagnano naprej





Nogometni klub Pohorje je dobil novo vodstvo oz. ekipo, ki si je skupaj zadala veliko ciljev, te si želi v mandatu 2022 – 2026 izpeljati. Nov predsednik nogometnega kluba je postal Marko Ozim.

“Nogometna šola je največji ponos kluba”

“Za kandidaturo sem se odločil zaradi velike vzpodbude ekipe in celotnega izvršnega odbora. Za mandatno obdobje štirih let smo si zastavili ambiciozne načrte, tako v športu kot v organizaciji,” nam je dejal Marko Ozim in poudaril: “Naša dolžnost je, da NK Pohorje povedemo na pot stare slave, okrepimo nogometno šolo in se s člansko ekipo vrnemo v 3. slovensko nogometno ligo.” Želijo si namreč povečati vpis otrok v nogometno šolo in to bodo, kot je dodal, zagotovili s kakovostnim delom. “Nogometna šola je največji ponos kluba,” je dodal.

Nekaj ciljev, ki so si jih zadali, je kratkoročnih, nekaj dolgoročnih, saj se vsi v ekipi zavedajo, da določene spremembe niso mogoče “čez noč”.

“Želja je, da skupaj z občino, lokalno skupnostjo, sponzorji, donatorji, podporniki kluba in drugimi, ki kakor koli pripomorejo k delovanju kluba, postavimo našo nogometno šolo in klub nazaj na pot, na kateri je bil v njegovih najboljših letih!” je dejal.

Obljubil je, da bo veliko energije vložene tudi v ureditev prostorov, saj so obstoječi dotrajani: “Vendar se na tem mestu zavedamo, da je potreben tudi posluh lokalne skupnosti. Veliko želimo narediti tudi na javno podobi nogometnega kluba.”

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.