07:19, sob, 20. Apr

Nov delovni čas na Snagi





S ponedeljkom, 2. junija 2014, na Snagi podaljšujejo delovni čas informacijske pisarne in blagajne. Strankam bodo tako na voljo v ponedeljek, sredo in petek med 8. in 12. uro, informacije po telefonu pa bodo lahko dobile do 14. ure. Ob torkih in četrtkih bosta informacijska pisarna in blagajna odprti med 8. in 16. Uro. Med 9:30 in 10. uro imata delavki čas za malico.

Info pisarna

V informacijski pisarni so vam na voljo za naročila odvoza kosovnih odpadkov, spremembo naslova plačnika stroška za ravnanje z odpadki, vključitev v sistem ravnanja z odpadki, z veseljem pa postrežejo tudi z drugimi koristnimi informacijami. Na blagajni lahko brez plačila provizije poravnate mesečni strošek ravnanja z odpadki, kupite vrečke, v katerih se zbirajo ostali mešani komunalni odpadki, naročite kesonske odvoze in ostale storitve.

Njihova želja je, da se s podaljšanim delovnim časom še bolj približajo potrebam strank in jim olajšajo poslovanje podjetjem. Informacijska pisarna je dosegljiva na telefonski številki 02 620 58 75, blagajna pa na 02 620 58 44. Občankam in občanom je na voljo tudi brezplačna telefonska številka EKOFON (080 72 97), na katero jih lahko obveščajo o lokacijah onesnaženih javnih površin in ekoloških otokov v Mestni občini Maribor. Njihova želja je, da se v odgovornosti za čisto in zdravo okolje povežejo in postavijo nov mejnik v ravnanju z odpadki in okoljem. Na ta način bodo uspeli ekološko zavest obogatiti in dodati nov kamenček v mozaik našega vsakdana in trajnostnega razvoja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.