00:23, tor, 6. Avg

Nova avtobusna linija Zagreb-Maribor-Graz-Dunaj





Skupina Arriva, Deutsche Bahn uvaja novo avtobusno linijo Zagreb-Maribor-Graz-Dunaj. Nova mednarodna linija bo od 28. januarja 2016 naprej dnevno povezovala Maribor in Zagreb z avstrijsko prestolnico Dunajem.

LG-H815

Skupina Arriva, Deutsche Bahn uvaja v regiji novo avtobusno linijo Zagreb-Maribor-Graz-Dunaj ter svojim potnikom tako zagotavlja visok standard potovanja ter zanesljivo in nadvse udobno vožnjo do ciljne destinacije. Na novi Arriva Express liniji bodo potniki lahko izkusili varno, hitrejše in cenovno ugodnejše potovanje, z udobjem, ki navduši tudi najzahtevnejše: večja razdalja med sedeži, prostor za prtljago, vtičnica za prenosni računalnik in brezplačni WiFi. To je že druga visokokakovostvna mednarodna avtobusna linija, ki jo skupina Arriva, Deutsche Bahn uvaja v regiji pod blagovno znamko Arriva Express. Prvo Arriva Express linijo Zagreb-Ljubljana-Milano je uvedla lani oktobra.

Nova linija Zagreb-Maribor-Graz-Dunaj bo vozila vsak dan v tednu. V Sloveniji bo potnike pobirala v Mariboru, ter jim že za 20 evrov omogočala potovanje na Dunaj, ali za 11 evrov do Zagreba. Cena povratne vozovnice iz Maribora do Dunaja je 32 evrov in 18 evrov do Zagreba.

Nakup vozovnic v Sloveniji je možen na Avtobusni postaji Maribor, na prodajnem mestu skupine Arriva na Mlinski ulici 28, potnikom pa je omogočen tudi varen, enostaven in hiter nakup s plačilnimi karticami prek spletne prodaje skupine Arriva. Odhod iz mariborske avtobusne postaje v smeri proti Dunaju je ob 10.53, v smeri proti Zagrebu pa je odhod ob 19.37.

»Nova linija skupine Arriva, Deutsche Bahn je naslednji mejnik v razvoju našega poslovanja v regiji,« je povedal Bo Erik Stig Karlsson, predsednik uprave skupine Arriva, Deutsche Bahn v Sloveniji. »Pod lastno blagovno znamko Arriva Express v regiji uvajamo sedaj že drugo mednarodno linijo, s katero želimo potnikom zagotoviti odlične storitve in izjemno uporabniško izkušnjo. Odlični rezultati na ostalih visokokakovostnih mednarodnih linijah (Zagreb-Ljubljana-München, Vukovar-Stuttgart), ki obratujejo pod blagovno znamko ICBus, so dokaz, da smo na pravi poti. V regiji vsekakor obstaja tržišče za visokokakovostne storitve, zato nameravamo našo ponudbo širiti tudi v prihodnje,« je dodal Karlsson.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.