10:10, čet, 25. Apr

Nova KBM in NK Bravo postala strateška partnerja





V Novi KBM tudi v letu 2021 aktivno uresničujejo strategijo družbene odgovornosti, s čimer prispevajo k razvoju tako lokalnega kot nacionalnega okolja.

FOTO: NK Bravo

Sponzorstvo ali donacijo vidimo kot priložnost za razvoj pristnega partnerskega odnosa z večplastnimi pozitivnimi učinki, ki se odražajo v širšem okolju. Ponosni smo, da smo postali sponzor članske ekipe NK Bravo, obenem pa tudi generalni sponzor kadetske ekipe U17, ki se po novem imenuje Bravo Nova KBM.

»V slovenskem prostoru je Nova KBM ena največjih finančnih institucij, ki podpira gospodarsko okolje, šport in kulturo. Z rastočim vplivom narašča tudi naša odgovornost, da ostajamo vzor, ustvarjamo najboljše zglede in gradimo na dolgoročnih učinkih. Ponosni smo, da lahko aktivno prispevamo k strateškemu razvoju mladih nogometašev, ki so tudi pomembni ambasadorji zdravega načina življenja,« je ob podpisu strateškega partnerstva povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Sodelovanje še nadgradili

»Nova KBM je bila že doslej pomemben partner NK Bravo, s podpisom nove pogodbe pa smo dosedanje sodelovanje še nadgradili, saj je Nova KBM postala tudi uradna banka NK Bravo. Skozi zgodovino je Nova KBM večkrat izkazala veliko razumevanje in podporo slovenskemu športu. V dobrem letu dni smo tudi z njeno podporo na tribune stadiona ŽAK pripeljali prek 1000 otrok, ki so prvič v življenju spremljali prvoligaški nogomet, številnim otrokom pa smo tudi omogočili, da so na zelenico pospremili svoje vzornike,« je povedal Matjaž Polanič, poslovni direktor NK Bravo.

NK Bravo v leto 2021 vstopa s podporo druge največje in ene izmed najuspešnejših slovenskih bančnih skupin. Nova KBM je…

Objavil/a NK Bravo dne Ponedeljek, 18. januar 2021

V krizi celotna športna panoga

Strateško partnerstvo z NK Bravo Novi KBM daje priložnost za ustvarjanje novih uspešnih zgodb, ki niso pomembne samo za nogomet, ampak šport nasploh. V Novi KBM se zavedajo, v kako težki situaciji se je zaradi korona krize znašla celotna športna panoga in kako ključnega pomena je prav šport za zdrav razvoj mlajših generacij, zato se veselijo NK Bravu pomagati uresničevati njihovo pomembno vizijo – kakovosten razvoj mladih nogometašev.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.