12:06, čet, 28. Mar

Nove KBM strankam omogoča odpiranje novega osebnega računa na daljavo





V Novi KBM strankam omogočajo opravljanje številnih bančnih storitev brez obiska poslovalnice, novim strankam pa dodatno olajšajo pot do banke, saj lahko odslej nov osebni račun, račun za mlade in sklenitev Paketa Komplet opravijo kar na daljavo.

Nova KBM. Vir: Google, Street view

Ker je digitalizacija že dalj časa prednostno razvojno področje naše banke, produkte oz. storitve razvijamo in nadgrajujemo na način, da strankam obisk poslovalnice ni več (nujno) potreben in da so jim ključne bančne storitve na voljo kadarkoli in kjerkoli prek spleta oz. mobilne naprave. Digitalizacija nam omogoča, da lahko stranke varno poslujejo tudi v tako zahtevnih in nepredvidljivih razmerah, kot so sedanje med koronakrizo.

Nov račun je mogoče odpreti digitalno

Nov osebni račun ali račun za mlade lahko nove stranke odprejo hitro in digitalno, z uporabo svojega mobilnega telefona in dokazano najboljše mobilne banke v Sloveniji mBank@Net. Na enak način lahko stranke sklenejo tudi izjemno priljubljen Paket Komplet, ki povezuje več kot 100.000 zadovoljnih imetnikov. »V Novi KBM se odzivamo in prilagajamo potrebam naših strank, ki spreminjajo svoje navade opravljanja bančnih storitev. Sledimo cilju, da bi vse naše stranke uporabljale vsaj en digitalni kanal in bi prek njega spoznale prednosti digitalnega poslovanja. Opažamo, da uporaba digitalnih poti pri opravljanju bančnih storitev raste, in prepričani smo, da se bo ta trend nadaljeval,« je povedal Tolga Yurteri, vodja Oddelka digitalnega marketinga v Novi KBM.

Kontaktni center opravi video identifikacijo

Nova digitalna pot do banke omogoča odpiranje novega osebnega računa, računa za mlade oz. sklenitev Paketa Komplet novim strankam vsak delovnik, med 8. in 18. uro, postopek aktivacije pa stranka začne v aplikaciji dokazano najboljše mobilne banke v Sloveniji mBank@Net, ki si jo prenese na svoj mobilni telefon. Potem ko vnese vse potrebne podatke, iz kontaktnega centra prejme klic, v katerem opravi video identifikacijo. Na koncu le še izbere, ali želi odpreti osebni račun ali račun za mlade oz. skleniti Paket Komplet in storitev lahko z nakazilom poljubnega zneska na novo odprt osebni račun začne uporabljati takoj. Debetno kartico Visa Nove KBM, vezano na novo odprt osebni račun, pošljemo stranki po običajni pošti v nekaj dneh.

Utrjujejo položaj najdostopnejše banke v Sloveniji

Vsem strankam, ki bodo do 31. maja 2021 po novi, digitalni poti odprle nov osebni račun, račun za mlade ali sklenile Paket Komplet, nudimo še 6-mesečno brezplačno vodenje računa oz. Paketa Komplet, vključno z brezplačno uporabo dokazano najboljše spletne in mobilne banke v Sloveniji Bank@Net in mBank@Net. Več informacij je strankam na voljo tudi na naši spletni strani www.nkbm.si/osebni-racun-digitalno.

Z razvojem novih in nadgradnjo obstoječih digitalnih kanalov za opravljanje bančnih storitev, ki jih lahko stranke uporabljajo kjer koli in kadar koli, tudi v spremenjenih razmerah, v Novi KBM utrjujejo položaj najdostopnejše banke v Sloveniji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.