10:33, čet, 25. Apr

Novo vodstvo tudi na vrhu Zavoda za turizem Maribor





Mariborski župan Saša Arsenovič je danes potrdil, da je bil za novega direktorja komunalnega podjetja Mariborski vodovod imenovan Miran Jug, kot smo že poročali. Na čelo zavoda za turizem pa predlaga Jureta Struca.

FOTO: Pixabay

Novega direktorja pričakujejo tudi v mariborskem zavodu za turizem, saj je direktorica Doris Urbančič Windisch na začetku avgusta podala odstopno izjavo. Njen odstop stopi v veljavo 22. septembra, po napovedih pa naj bi novega direktorja poiskali z razpisom.

Arsenovič je danes povedal, da se dogovarjajo z nekdanjim direktorjem časopisne hiše Večer Juretom Strucem. “Imamo dogovor z Juretom Strucem, da stopi v te zahtevne čevlje. Mislim, da smo našli dobrega človeka, ki je navajen delati v velikih sistemih, ki razume marketing, ki razume blagovne znamke. Vizija, ki nam jo je predstavil, je izjemno dobra. Podprli ga bomo tako na ravni občine kot na ravni razvojne agencije, ki bo delala destinacijski turizem Podravje – Maribor,” je dejal župan.

Po navedbah županovega kabineta vidijo Struca zaenkrat kot vršilca dolžnosti direktorja zavoda za turizem. “Verjamemo, da se bo uspešno lotil izzivov, ki jih v zavodu ni malo, in da mu bodo pri tem v veliko pomoč bogate izkušnje s področja marketinga, korporativnega komuniciranja in vodenja,” so navedli. Imenovanje vršilca dolžnosti je sicer v pristojnosti sveta zavoda.
VIR:STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.