19:10, tor, 16. Apr

Novoletni Zumba party v Rušah





Včeraj, 17. decembra je ponovno napolnilnila dvorano v CEZAM-u Mojca Boh, ki je tokrat organizirala veliki novoletni Zumba party, na katerem ni manjkalo znanih inštruktorjev Zumbe, tako iz Slovenije kot tudi tujine.

Tokrat so v divjih ritmih Zumbe dekleta skozi ples vodili nenadomestljiv in popolnma otpičeni inštruktor iz Celja- Tomy, ki so se mu pridružili tudi Sebastian, Maja, Urška in organizatorka Mojca, kateri sta se pridružila še znan avstrijski inštruktor Zumbe Mr. Move It, znan po intenzivnih afriških ritmih in po energiji, ki mu je nikoli ne zmanjka. Kot je sam povedal za našo kamero, mu je Slovenija izjemno všeč kot dežela, še posebej Ruše, v katerih je preživel ta večer skupaj s slovenskimi dekleti, katera so po njegovem mnenju prav tako polna zumbastične energije. Na odru pa je z ljubiteljicami Zumbe trosil svojo zumbastično energijo hrvaški inštruktor Davor Ilič, ki je dejal, da je Zumba na hrvaškem dobila svoj zalet in oboževalke in oboževalci tovrstnih ritmov polnijo dvorane. Prv tako je tudi njemu bilo v veselje in počaščen je, da je lahko prišel »zazumbat« v Ruše v tem božično- novoletnem času.


Na party-ju so udeleženci lahko pobrskali tudi med veliko izbiro Zumba oblačil, si malo napolnili energijo s prigrizki, nekaj popili, poklepetali, se nasmejali, skratka napolnili svoje baterije, ter okrepili zdrav duh v zdravem telesu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.