07:40, čet, 25. Apr

NUJNO: Oče samohranilec išče asistenta, ki mu bo pomagal na dopustu v Dalmaciji





Oče samohranilec dveh deklic (12 in 14 let), trenutno na berglah (ne smem obremeniti poškodovane noge), iščem asistenco za na morje (Dalmacija), se začenja zapis očeta samohranilca, ki se v kratkem odpravlja na dopust, dam pa bo potreboval pomoč asistenta.

Slika je simbolična. Vir: Pixabay.com

Zapisal je še, da bo najel malo večji apartma, v katerem bo asistent/asistentka imel/-a svojo sobo in zagotovljeno zasebnost. Pravzaprav lahko pride cela družina. A kuhinjo in kopalnico si bodo delili. Termin je v prvi polovici avgusta za 10-12 dni, točen termin po dogovoru.
Oče samohranilec pričakuje pomoč dve do tri ure na dan, pri tem pa gre za nakupe po potrebi in pripravi enega obroka na dan. “Ponujam nastanitev, hrano, prevoz in zepnino EUR 100 / teden. Prednost je, ce imas vozniski izpit, ker sam (uradno) ne smem voziti, šli bi pa z mojim avtom, odhod iz Maribora,” je še zapisal in dodal, da je zelo zaželena osebnostna lastnost načelna nekonfliktnost. Zainteresirani pa se lahko javijo v zasebna sporočila na njegovem Facebook profilu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.