20:38, sre, 24. Apr

Občini Hoče-Slivnica priznanje za naj inovacijo Podravja





Občina Hoče-Slivnica je na Izboru za najboljšo inovacijo Podravja, ki jo organizira Štajerska gospodarska zbornica, prejela bronasto priznanje za inovacijo »E-stik z občino« in pohvalo za delovanje Mreže za gospodarstvo. Tako so se zapisali v zgodovino kot edina občina v Sloveniji, ki je nagrajena za inovativnost.

Bistven izziv, ki ga rešuje inovacija E-stik je približanje občine občankam in občanom in obenem poenostavitev poslovanja z uporabniki. Poglavitni poudarki vpeljave E-stika z občino so, da se poveča učinkovito komuniciranje z občankami in občani, saj lahko direktno prijavljajo napake, plačujejo prek spleta in spremljajo enotni portal. Tako je vzpostavljen tudi učinkovit oboje smerni kanal za obveščanje in informiranje.

Marko Soršak, župan Občine Hoče-Slivnica na prejemu priznanja za inovativnost.
Marko Soršak, župan Občine Hoče-Slivnica na prejemu priznanja za inovativnost.

»Trdno verjamem, da znamo in zmoremo narediti več za okolje, gospodarstvo in posameznike. Verjamem, da nam bo uspelo, saj smo povezani in s skupnimi močmi je mogoče vse. V naši občini spodbujamo inovativnost. Še naprej bom naredil vse, da bomo dvignili gospodarstvo in izboljšali kvaliteto življenja v naši občini in tudi širše“, je ob prejemu priznanja povedal Marko Soršak, župan Občine Hoče-Slivnica.

Izbor za najboljšo inovacijo Podravja spodbuja podjetja, občine in samostojne inovatorje k višji stopnji inovacij, razvijanju inovacijske kulture in doseganju vse višje kakovosti ne samo na regionalni, ampak tudi nacionalni ravni.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.