10:40, čet, 25. Apr

Občinski informator 80





Tokrat v občinskem informatorju:
– stranka SDS je organizirala predstavitveno srečanje;
– volilna soočenja na televiziji BK TV;
– kraljica jabolk je obiskala otroke v vrtcu in osnovni šoli Selnica ob Dravi;
– v Vuzenici so se zbrali starejši občani in občanke;
– četrta delavnica v okviru projekta živimo zdravo, zdravje na podeželju.

[pro-player width=’590′ height=’349′ type=’video’]http://www.lokalec.si/Video/Obcinski_informator/obcinski_informator_80.f4v[/pro-player]

Druge novice

Comments

  • janez

    28 novembra, 2011

    do sedaj sem bil z BKTV, kot lokalno TV dokaj zadovoljen . ta informativna oddaja (80), pa je žal vsebovala plačljiv prispevek (promocija SDS in predstavitev kandidata ZARES), kar ne sodi v informativno oddajo, lahko se vnese v program pred, ali za njo – da se ne bi napak razumelo, nisem pripadnik nobene stranke in bi enako odreagiral na kakršnokoli reklamno objavo, v oddaji lokalnih novic (poročila)

    Replay
  • janez

    28 novembra, 2011

    KOT LAHKO SKLEPAM NA PODLAGI SPOROČILA PO POSLANEM MAILU, NEKDO MORA NA BKTV-ju ODOBRITI OBJAVO – TOLIKO O SVOBODI GOVORA, TISKA, OBJAVLJANJA -ZAKAJ SE NOVINARSKA STROKA PRITUŽUJEJE NA OBSTOJEČO ZAKONODAJO, ČE JE SAMI NE SPOŠTUJEJO – BOM PAČ OBJAVIL DRUGJE

    Replay
    • admin

      29 novembra, 2011

      Nažalost zamenjujete svobodo govora z anonimno svobodo govora. Administrator odobri poslane komentarje na podlagi tega, da e-mail ne vsebuje kletvic, sovražnega govora, napejevanja k rasizmu, itd..
      Lep dan,
      Admin.

      Replay
  • admin

    29 novembra, 2011

    Spoštovani. V oddaji OBČINSKI INFORMATOR 81 so narejeni intrvjuji z preostalimi kandidati in nihče ni plačal za to objavo. Smisel tega dela v oddajah pred volitvami je, kako so kandidatje aktivni v volilni kampanji. Še enkrat, povsem vsem strankam smo poslali dopis kjer so imeli možnost, da predstavijo svoje delo na terenu. V prvi oddaji so bili eni kandidatje (80), v drugi pa preostali(81). Upam, da razumete naš namen, da si gledalci v čim več oddajah in prispevkih izoblikujejo pravo sliko o kandidatih in strankah. Še enkrat vsi ti prispevki so brezplačni in pozvane so bile vse stranke.
    S spoštovanjem,
    Ekipa BK TV

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.