14:24, pon, 5. Avg

Objavljen razpis za podaljšanje bivanja v Študentskih domovih Maribor za študijsko leto 2024/2025





Študentski domovi Univerze v Mariboru obveščajo, da je oddaja vlog možna vse do 16. avgusta 2024. Prav tako poudarjajo, da morajo vlogo ponovno oddati tudi vse študentke in študenti, ki že bivajo v študentskih domovih.

Študenti in študentke, ki bivajo v študentskih domovih po subvencionirani ceni, morajo PROŠNJO ZA PODALJŠANJE BIVANJA oddati pravočasno v elektronski obliki v zgoraj navedenem roku, na spletnem portalu eVŠ  in sicer:
1. Študent lahko odda samo eno prošnjo.

2. Študent odda Prošnjo za podaljšanje bivanje z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ – Prošnja za bivanje (gov.si) Pri oddaji vloge obvezno vnesite elektronski naslov, ki bo veljaven tudi po 1. septembru.
– S kvalificiranim digitalnim potrdilom ali smsPASS-om ali e-osebno izkaznico.
– Z uporabniškim imenom in geslom preko sistema SI-PASS.
– Z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture AAI-račun (digitalna identiteta um.si)

3. Po uspešno oddani prošnji študent na e-naslov, ki ga je navedel v prošnji za bivanje, prejme potrdilo oddani prošnji. Če študent potrdila ne prejme, prošnja ni bila uspešno oddana.

4. Študenti, ki podaljšujejo bivanje, bodo o tem, če izpolnjujejo pogoje za subvencionirano bivanje v študentskem domu, obveščeni po 17. oktobru 2024 v eVŠ predal in na elektronske naslove, ki so jih navedli na eVŠ portalu.

Rok za oddajo elektronske prošnje podaljšanje bivanja je 16. 8. 2024. Nepravilno in nepravočasno oddane prošnje na pošto bodo zavržene, zato z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne.
Za tehnično pomoč pri prijavi in izpolnjevanju prošnje so vam na voljo v Enotnem kontaktnem centru: ekc@gov.si, in tel.: 080 2002. Na dodatna vprašanja vam bodo prijazno odgovorili v Pisarni za študentske domove Maribor umsd@um.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.