15:23, pet, 30. Avg

Obnovljeno teniško igrišče v Športnem parku Majšperk





Obnovljeno teniško igrišče v Športnem parku Majšperk ponovno odprto za javnost.
Občina Majšperk z veseljem obvešča občane in vse športne navdušence, da je teniško igrišče v Športnem parku Majšperk po prenovi ponovno na voljo za uporabo. Prenova igrišča je bila izvedena z namenom izboljšanja športne infrastrukture in zagotavljanja boljših pogojev za rekreativne in profesionalne igralce tenisa.

Cenik in rezervacije

Igranje na teniškem igrišču je plačljivo, cena uporabe pa znaša 5 evrov na uro. Za vse, ki želite igrišče uporabljati, je na voljo preprost in hiter postopek rezervacije preko spletne strani občine Majšperk. Rezervacije in plačila lahko opravite neposredno na spletni strani občine, kjer je pod zavihkom “Squash, tenis termin” mogoče izbrati želene termine.

Prevzem ključev

Ključe za dostop do igrišča lahko prevzamete v Bar Center, ki se nahaja na naslovu Majšperk 39, KPC Majšperk. Ob prevzemu je potrebno predložiti dokazilo o rezerviranem terminu, ki ga prejmete v obliki SMS sporočila ob uspešni rezervaciji.

Vabljeni k igri

Občina Majšperk vse ljubitelje tenisa vabi, da izkoristijo priložnost in preizkusijo obnovljeno igrišče v prijetnem okolju Športnega parka Majšperk. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali šele začetnik, vas čaka odlična priložnost za rekreacijo in uživanje v tenisu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.