15:45, pet, 19. Apr

Odbojkarice NoveKBM Branik z novim trenerjem





Na spletni strani odbojkarskega kluba Nova KBM Branik je mogoče zaslediti, da bodo bankirke vrhunec sezone dočakale z novim trenerjem.

Zaključek vrhunca odbojkarske sezone pri nas, bodo igralke članske vrste kluba Nova KBM Branik Maribor dočakale z novim trenerjem, so zapisali na klubski spletni strani. Ekipo je namreč zapustil njen dosedanji trener Samo Miklavc, ki tako po več kot letu in pol prepušča trenersko dirigentno palico svojemu nasledniku. “Predvsem zaradi slabših rezultatov v letošnji sezoni, smo se s trenerjem Samom Miklavcem sporazumno razšli. Samo je zagotovo pustil svoj pečat v tem klubu, navsezadnje je v lanski sezoni osvojil Pokalno lovoriko in državni naslov. To pa ne pomeni, da Samo klub povsem zapušča – v prihodnje se bo namreč posvetil vodenju in pomoči nižjih selekcij,” je v krajši izjavi povedal Mitja Koželj, direktor in Nova KBM Branik, ki je dodal: “Trenutno v klubu še ne moremo postreči z imenom naslednika Sama Miklavca, a bo novi trener verjetno znan do konca tedna, saj nimamo veliko časa. Do takrat bo ekipo vodil dosedanji pomočnik Miklavca, Žiga Kos.”

Vir: Facebook Odbojkarski klub Nova KBM Branik
Vir: Facebook Odbojkarski klub Nova KBM Branik

Mariborske odbojkarice so namreč v češkem Olomoucu klonile v finalu srednjeevropske lige MEVZA proti domačem VK UP Olomoucom. Mariborčanke bodo tako morale počakati na svoj 5.naslov v tem tekmovanju. Kaže, da je bil to eden izmed razlogov za menjavo trenerja.
“Odigrali smo slabo tekmo. S servisom nam ni uspelo nasprotnika oddaljiti od mreža, kar je njim omogočilo lažjo igro v napadu. Pre name jekr nekaj dela, saj nas če slabe tri tedne čaka vrhunec sezone, ki ga moramo oddelati veliko bolje,” je po tekmi povedal pomočnik trenerja Nove KBM Branika Žiga Kos.
Po naših podatkih naj bi trenersko palico v klubu prevzel Bruno Najdič, ki je Branikovke v preteklosti že treniral.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.