04:37, sre, 24. Apr

Oddaja Report: napoved prvenstva mažoret, boksarskega tekmovanja in prvomajska reportaža





V tokratni oddaji Report smo napovedali državno prvenstvo v disciplini mažoret, ozrli smo se na državno prvenstvo v boksu in napovedali nova boksarska tekmovanja, pogledali pa smo si tudi prvomajsko reportažo.

Elena Markuš in Zoja Hadner, obe članici Mažoretne in twirling skupine občine Pesnica, sta napovedali nedeljsko državno prvenstvo v disciplini mažoret, ki  bo 8. maja v Pesnici pri Mariboru.

Predsednik boksarske zveze Maribor je opisal, kako je bilo na nedavnem množično obiskanem državnem prvenstvu v boksu, stanje boksa v Sloveniji in zaupal, da bomo Slovenci imeli prvič na svetovnem prvenstvu žensko predstavnico.

Pripravili pa smo tudi prvomajsko reportažo s prvomajske budnice Pihalnega orkestra Maribor in tradicionalnega pohoda na Zavrč.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/HNyMUhCcKCE” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.