02:00, pet, 19. Apr

Oddaja Report: o 20-letnici Botaničnega vrta, napoved Državnega prvenstva v standardnih plesih in pogovor s Tonetom Partljičem





V tokratni oddaji sta nam gostji predstavili, kaj vse se najde v Botaničnem vrtu mariborske univerze, ki se razprostira v Pivoli; kaj se bo plesalo na Državnem prvenstvu v standardnih plesih v Kungoti. Tone Partljič pa nam je povedal več o svojem pripovedniškem ustvarjanju in naslovih častnega občana, ki jih je dobil.

Meta Pivec iz botaničnega vrta nam je razkrila, katere zbirke rastlin imajo v vrtu, kaj vse lahko obiskovalci tam doživijo in vidijo pa tudi, da bo v soboto, 19. marca 2022, botanični vrt odprl vrata obiskovalcem, praznovali bodo tudi okroglo obletnico delovanja. Tone Partljič je povedal, da še zdaleč ni samo komediograf, izdal nam je naslove njegovih zadnjih pripovedniških del in tudi kaj zdaj ustvarja. Natalija Banovič iz Plesne šole Samba pa je povabila na sobotno Državno prvenstvo v standardnih plesih, ki se bo začelo ob 16. uri. Ponovno bomo lahko videli množico odličnih plesalcev in plesalk, ki se bodo potegovali za naslov, hkrati pa tudi za pot na svetovno prvenstvo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.