22:44, tor, 16. Apr

Odkrili nevarno BURUNDANGA





V Sloveniji so odkrili novo mamilo, ki ga uporabljajo ljudje, ki želijo najti žrtev posilstva ali ropa, pod imenom BURUNDANGA.

Na bencinskem servisu na Viču v Ljubljani se je moški približal ženski, ki je tankala bencin v avto. Moški ji je ponudil svoje storitve kot pleskar, ter ji dal svojo vizitko. Gospa je dejala, da trenutno ne potrebuje teh storitev, vendar je vseeno sprejela vizitko v dobri veri, če bo morda v bodoče potrebovala te usluge. Moški je nato vstopil v drugi avto, ki ga je vozil drugi gospod. Ko je zapustila bencinsko postajo, je videla, da ji sledijo. Skoraj takoj se ji je začel pojavljati vrtoglavi občutek in zmedeno se
je borila za dihanje. Poskušala je odpreti okno, in zaznala je, da čuden vonj prihaja iz njene roke, katere je sprejela vizitko gospoda na bencinskem servisu. Nato je opazila moške (ki so ji izročili vizitko), ki so se prilepili za njen avto. Vedela je da mora hitro ukrepati. Zavila je na prvo parkirišče, ki ga je našla, ustavila avto in nepretrgoma začela trobit, da bi priklicala na pomoč. Moški so pobegnil, a gospa je bila še vedno slabotna. Šele po nekaj minutah je začela končno spet pričela normalno dihati. Očitno je bila snov na vizitki tako močna, da bi jo lahko resno omamila… To mamilo se imenuje BURUNDANGA in ga uporabljajo ljudje, ki želijo najti žrtev posilstva ali ropa. Ta droga je nevarnejša od običajne droge ali uspavala. Prenosljiva je na preprostih karticah in papirju. Bodite previdni, ne sprejemajte NIČ od tujcev. Bodite previdni, ti ljudje vam lahko potisnejo vizitke pod vrata, vržejo v nabiralnik, ostanejo v bližini in vas opazujejo in kasneje napadejo.

timthumb

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.