11:43, pet, 29. Mar

“Odprimo vrata mladim talentom”





Rotary klub Maribor Grad vas vabi v petek 7.junija ob 20.30 uri na dobrodelni koncert Big benda Konservatorija za glasbo in balet Maribor, kateri se bo odvijal v Narodnem domu.

S koncertom pod imenom Omogočimo razvoj mladim talentom želimo opozoriti, da med nami živi vse več nadarjenih otrok katerim starši zaradi finančne stiske ne morajo omogočiti razvoja njihovega talenta. Zato bodo pridobljena sredstva od prodaje kart in donacij v celoti namenjamo nadarjenim dijakom za plačilo šolnine na Konservatoriju za glasbo Maribor in pomoči potrebnim osnovnošolcem iz OŠ Loče.

Prepričajte se kaj lahko ustvarijo mladi talenti in se udeležite koncerta Big Benda pod tartirko priznanega dirigenta Janeza Vouka. Glasba kateri bodo lahko prisluhnili obiskovalci bo kombinacija klasične glasbe, Jaza in modernih ritmov.

Po koncertu smo pripravili degustacijo vin Vinogradništva Šuman iz Zavrha pri Voličini. Tudi za prigrizek je poskrbljeno.

Vstopnice so na voljo v predprodaji na blagajni Narodnega doma, prav tako pa na dan koncerta.
Cena vstopnice znaša 10€.

Pridobljena sredstva bodo v celoti namenili pomoči nadarjenim dijakom s plačilom šolnine, ter pomoči potrebnim učencem OŠ v Ločah, katerim bodo podarili šolske potrebščine.
vabilo_odpiramo_vrata

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.