06:33, čet, 4. Jul

Odprli Športni center na vrhu motokros proge v Radizelu





V Radizelu so včeraj odprli Športni center motokros akademije na vrhu motokros proge. Ta bo odslej služil za treninge otrok in združil športno ter družabno življenje.

športni motokros center radizel (8)

S športnim centrom so tako pridobili poligon motokros akademije, katerega bodo izkoristili za treninge otrok. Prav tako pa športni center ponuja možnosti za preživljanje tako športnega kot družabnega žvljenja.

Slovesno sta včeraj svojemu namenu predala motorkros poligon in športni center pobudnik projekta Sašo Kragelj in župan Občine Hoče – Slivnica Marko Soršak. Otvoritve so se udeležili tudi Filip Flisar in predsednik AMZS Tone Breznik.

Po besedah župana ima športni center velik doprinos v občini. Poleg športna bo tako poskrbel za turistično prepoznavnost.

“V Motokros Akademiji želimo s športnim centrom zapolniti to vrzel ter privržencem tega vse bolj priljubljenega športa nuditi možnost,” pravi Sašo Kragelj.

Glavni cilj Motokros Akademije, kjer je doslej manjkal takšen športni center, pravi Sašo Kragelj, je svojim članom nuditi večstopenjsko usposabljanje na celovit način, tako s teoretičnega kot praktičnega vidika. “Organizirali bomo večdnevne delavnice, kjer se bodo člani akademije različnih starostnih skupin in z različnimi izkušnjami (od začetnikov do aktualnih motokrosistov) usposabljali na že omenjenih področjih,” je dodal Kragelj.

Prvo vožnjo na motokros poligonu so izvedli Filip Flisar, župan Marko Soršak in Sašo Kragelj, pridružil se ji je tudi podmladek. Otroci so bili enotni, da bodo odslej imeli večje in boljše možnisti za treniranje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.