16:51, čet, 28. Mar

Odziv na izjavo Beovičeve: “Gospa, jemljete si božja pooblastila!”





Na družbenih omrežjih se pojavljajo odzivi na izjavo Beovičeve, v kateri je dejala, da je ena od idej ta, da bi si morali necepljeni sami plačati zdravljenje v primeru obolelosti. Tako ena od uporabnic pravi, da si Beovičeva pri tem jemlje božja pooblastila.

Bodo necepljeni res morali plačevati zdravljenje?

“Sporočilo “gospe” Beovič! Gospa, jemljete si božja pooblastila! Necepljeni državljani Slovenije naj plačajo participacijo ob sprejemu v bolnišnico za svoje zdravljenje! Resno?” se sprašuje v javnem zapisu uporabnica Facebooka.

Primerjava z drugimi

“No.. Takole gospa Beovič, potem predlagamo naj podobno velja za kadilce in alkoholike, ki uničujejo svoje zdravje in škodijo še drugim ljudem okoli sebe, pa seveda vse tiste s prekomerno telesno težo med katere sodite tudi vi, po moji skromni oceni, ki tvegate sladkorno bolezen, srčno žilne bolezni in vse težave, povezane s skeletom, kamor spadajo tudi kolki in kolena, a ne. Pa še kaj drugega tudi verjetno,”  nagovarja uporabnica Facebooka Beovičevo  in dodaja: “Vsi vi ste neodgovorni, nesolidarni in nesramni, do vseh zdravstvenih delavcev in do nas, ki živimo zdravo in skrbimo, da ostanemo zdravi!”

Zaenkrat se znajdejo

Nato opisuje svoje izkušnje obiskovanja zdravnikov: “Jaz v življenju potrebujem in obiskujem štiri zdravnike.. Splošna zdravnica, ki je nisem videla že tri leta, ker do nje ne morem, ker nisem pct.. Antibiotike dobim pod mizo, namesto bolniške pa dajem dopust, psihiatra, do katerega fizično ne morem, ker pred njegovimi vrati stoji varnostnik in zahteva od mene pct.. Ampak se slišiva s psihiatrom po telefonu, če je pa zelo nujno, kar se k sreči in po čudežu kako živimo, že zelo dolgo ni zgodilo, pa kar na dogovorjenem parkirišču. Potem sta tu še ginekologinja in zobozdravnica.. Dve duši od človeka, za razliko od vas, dve razumni ženski, ki spoštujeta odločitve posameznika, čeprav jih kot zdravnici ne odobravata. Moram imeti papir, ki ga pri njima, nihče ne omeni, niti ne pogleda, če me razumete, gospa Beovič! Ampak me še vedno zdravita, ko je potrebno.” Ob tem pa pravi, da se bodo znašli in da Beovičeve kmalu ne bodo več potrebovali: “Vas sploh ne bomo več rabili, a se tega zavedate! Antibiotike dobimo pod mizo, vsa zdravila na recept tudi, tudi cepili se bomo.. Ko bo obvezno.. Seveda se bomo.. Absolutno.. Sam svoj zdravnik..ali kako že gre.”

Denar sveta vladar

In se nato sprašuje, ali bodo res morali plačati zdravljenje, če do tega pride. “A plačamo naj? Absolutno.. Denar sveta vladar.. Bo rešil vse Tudi virusa. Ko boš plačal, boš enak cepljenemu.. Toliko o smrtonosnem virusu. Eee odjebite!  V vaših sanjah. Plačali bomo, samo ne vam. Vi! Pa boste nam! Razen, če boste imeli to srečo in vas bo prej pobralo! Pa veliko zdravja, vam želim, gospa Beovič! Dosti vas imam! Pa z ljubeznijo vedno”

Druge novice

Comment

  • Anica Zupančič

    5 decembra, 2021

    Ali je mogoče ona kdaj meni ali pa komu drugemu plačala kakšen obrok zavarovanja?
    Da pa je ob vsem tem v igri le denar in še enkrat denar, je pa itak že vsem jasno!!!!!

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.