14:21, sre, 24. Apr

VIDEO: OFEM: Podaljšan rok za podpis prostovoljnih aneksov študentov v Študentskih domovih Maribor





Za naš medij so iz OFEM-a sporočili, da so v torek, 24. januarja, od Uprave ŠD UM prejeli informacijo, da je za potrebe OFEM zagotovljenih 1.750 postelj za mlade športnike v študentskih domovih UM.

S tem so zagotovljene kapacitete za vzpostavitev Olimpijske vasi in dodatnega zaprtega območja (območje Tyrševe), so nam še pojasnili. Ker so stanovalci ŠD UM izkazali interes za podpis aneksa za prostovoljno začasno izselitev tudi po zaključku uradnega roka, so se skupaj z Upravo ŠD, predstavnico ŠD in organizacijskim odborom OFEM odločili, da rok za podpis aneksov podaljšamo do 10. 2. 2023.

Prisluhnili so željam študentov

Prav tako smo prisluhnili dodatnim pobudam Sveta stanovalcev ŠD UM, naj še povedo na OFEM-u in dodajo: “Vsem študentom, ki so že ali še bodo podpisali aneks o prostovoljni začasni izselitvi, bomo zagotovili dodatno finančno spodbudo v višini polovice ene najemnine, torej bodo skupno oproščeni plačila stanarine za cel julij in polovico avgusta.”

“Vsem, ki so se za izselitev že odločili, smo izredno hvaležni za njihov doprinos, hkrati pa naprošamo vse tiste, ki še niso uspeli podpisati aneksa, da to storijo najkasneje do 10. 2. 2023. S tem bodo pripomogli k soustvarjanju vznemirljivega poglavja slovenske zgodovine športnih dogodkov,” še zaključijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.