05:26, ned, 8. Sep

Oglas, ki je navdušil številne: “Očitno nikoli ne bom vnukom razlagal kak sem v fičeku drajsal babico”





Na spletni strani avto.net smo zasledili oglas, ki zagotovo vzbudi zanimanje.

Gre za prodajo avtomobila Fiat Seicento. Star je 20 let, a je zadnje tri leta v garaži. Lastnik se je odločil objaviti oglas, kakršnega ne vidimo prav pogosto. Objavljamo del, nelektoriran:

“Motiv da sem tale avto kupil je seksati v malem avtu”

Moj ata se hvali kak je to včasih v fičeku počel. Hotel sem dokazat, da lahko tud js. Do zdaj mi ni uspelo, imam namreč ženo, ki je ne spravim not na vse štiri. Preprosto ni več za take štose. Odkar imava 2 otroka je dejanje postalo teorija. Nekak ji tale avto ne sede. Še Kolegica je priznala, da ima zadaj več placa kakor Twingo, sem tud ženi povedal da bi jo motiviral, pa ni prijelo. Očitno nikol nebom vnukom razlagal kak sem v fičeku drajsal babico. Sem si zdaj kupil enoprostorca in je kar navdušena nad njim, očitno pada na večje avte. Upam, da žena tega oglasa ne bere. Ženo bom obdržal, odlično kuha, je zelo pridna za povrh pa še lepa. Avto je tud lep in ne kuha. Prodam.

Če sem nedosegljiv sem na šihtu, na špilu, z družino. Pol pošlji sms, ker vedno ko kličem nazaj so neke ankete ali prodajalci kapsul za bolšja jetra. Moja jetra so čist Ok. Na Molu sem vedno tankal 100-oktanski bencin. So mi dali 1c/liter popusta pa se mi je fajn zdelo.

Ogled na Koroškem.
Sem Boris.

Oglas v celoti pa najdete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.