14:17, sob, 23. Sep

Otroka s helikopterjem prepeljali v bolnišnico, njegovo življenje ogroženo

Že včeraj smo poročali o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen otrok.

V nedeljo zjutraj je prišlo do hude prometne nesreče. Osebno vozilo je zbilo otroka, je zapisano na strani Uprave za zaščito in reševanje RS. Do hude prometne nesreče je prišlo ob 8.42 je. Na cesti Krka–Žužemberk je v naselju Breg pri Zagradcu v občini Ivančna Gorica osebno vozilo zbilo otroka. Gasilci PGD Zagradec na Dolenjskem so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa. Helikopter SV je poškodovanega otroka prepeljal v UKC Ljubljana.

Pešec huje poškodovan

Zdaj pa so podrobnosti sporočili tudi ljubljanski policisti: “Včeraj, nekaj pred 9. uro se je na cesti v naselju v naselju Breg pri Zagradcu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče je prišlo, ker je pešec nepravilno prečkal vozišče.”

Pri tem se je pešec huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav