11:25, sre, 3. Jul

Otvoritev poletnega dogajanja na Poštni ulici v Mariboru, vse to pripravljajo, vsi dogodki pa bodo brezplačni





Otvoritev poletnega dogajanja na Poštni ulici v Mariboru bo ta petek in soboto. Program podpirajo predvsem entuziastični gostinci s Poštne ulice: Kozlovna, Patrick’s Pub, Baščaršija, LaPizza, LeVino, CLC, Isabella, Piaf in Fudo, občasno pa tudi kakšni drugi sponzorji. Poštna velja za največjo malo ulico v Mariboru, večkrat pa je omenjena kot “središču dogajanja v mestu”. Obisk vseh njihovih prireditev je brezplačen.

POŠTNA (P)OŽIVLJA! Festival Lent je za nami, mesto pa še zdaleč ne bo padlo v mrtvilo, saj na Poštni že stoji oder, ki je z leti postal nepogrešljiv del mestnega utripa. Letošnja otvoritev poletnega dogajanja je res izjemna. V petek, 5. 7. 2024, vas čaka nepozaben večer bluesa, funka, soula in rocka, nastopil bo legendarni Khalif “Wailin'” Walters! Sobota, 6. 7. 2024, pa obeta “čagatorsko” vzdušje s skupino Smash/Platin, ki obljublja ritme 70ih, 80ih, 90ih. Plesno, igrivo, poletno! OBISK DOGODKOV JE BREZPLAČEN.

Program za petek, 5. 7. 2024 ob 21.00: Khalif ‘Wailin” Walters – €A$H COW

Khalif ‘Wailin” Walters: Electrifying Chicago Blues na Poštni!
Pripravite se na nepozaben večer bluesa, funka, soula in rocka, ko bo Khalif “Wailin'” Walters s svojo karizmo napolnil največjo malo ulico v Mariboru! Ta vzhajajoča zvezda chicagovskega bluesa prinaša svoj edinstveni zvok, prepleten s funkom in reggaejem.

Začutite divjo energijo, ki je navdušila občinstva po Evropi in Afriki.
Ne zamudite priložnosti, da Khalifa vidite skupaj z mednarodno priznanimi jazz zvezdami Erikom Marenče, Paolom Sturialejem in Davidom Morganom.
Doživite globoka čustva in avtentično glasbeno potovanje, ki ga lahko ponudi le Khalif.

Program za soboto, 6. 7. 2024 ob 21.00: Dancing 70s/80s/90s – SMASH/PLATIN

“Smash/Platin” je nadaljevanje zgodbe evrovizijskega “dua Platin”.

“Ja” , rečejo ljudje, “to sta tista dva, ki sta zmagala na Emi in se potem poročila na Eurosongu.” Z bendom večinoma nastopata v tujini, tu in tam pa tudi doma, saj so zaradi njihovega širokega in vsestranskega repertoarja vedno zelo zaželeni.

Izvajajo šove s kostumi, kjer imitirajo znane zvezde glasbenega sveta. Izvajajo glasbo najboljših desetletij; 70′, 80′, 90′, pa vse do današnjih radijskih hitov. Med drugim izvajajo tudi Abba koncerte, seveda na “svoj” način. Iz zanesljivih, “backstage” virov smo izvedeli tudi to, da sta Diana in Simon že od nekdaj zelo prizemljena, dostopna in prijazna, a ne samo na odru, temveč tudi izza njega. To velja tudi za njun band, s katerim nastopata že 16 let. Na odru pa jih je vedno doživeti kot da je prvič, zadnjič in “edinič”, kot bi rekli njihovi dolgoletni oboževalci.

Pokrovitelj sobotnega dogodka je VINAKOPER.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.