00:31, sre, 24. Jul

Ovnice so nagnjene k ljubosumju, levinje imajo vedno načrt, device izsiljujejo s seksom





Kakšna so v zakonu določena znamenja?Oven

Pripadnica tega znamenja bo svojega partnerja vedno podpirala pri njegovih ambicijah, saj si ob sebi želi uspešnega moškega, poroča portal 24sata.hr. Navadno prekipeva od energije in v zakonu daje vse od sebe. Drži pa, da je zelo temperamentna in če ji kaj ni po godu, to jasno in glasno pove. Nagnjena je k ljubosumju. Težava nastane, v kolikor ni zadovoljna, tako čustveno kot fizično.

Bik

Pripadnice tega znamenja vse svoje vloge jemljejo zelo resno, bodisi vlogo mame, žene in gospodinje. Prizadevajo si za finančno varnost in pomembno jim je, da jim partnerji prisluhnejo. Pomembno jim je spolno življenje, če ne dobijo dovolj pozornosti, skočijo čez plot. Sicer pa uživajo v skupnih projektih.

Dvojček

Pripadniki tega znamenja so pred poroko uporni in svojeglavi, poroča portal 24sata.hr. Kljub vsemu pa znajo s svojo boljšo polovico sprejemati kompromise. Želijo si bogatega družabnega življenja in povezanosti s celotno družino. Potrebujejo moškega z veliko energije, hkrati pa morejo biti na enaki intelektualni ravni. Želijo si ljubimca in prijatelja, ne pa razmerja, ki je zgolj obveza. So zahtevne, a so pripravljeni povrniti vse, kar zahtevajo.

Rak

Pripadnica tega znamenja je polna ljubezni, nežnosti in zvestobe. Od moža si želi toplo družino, medsebojno spoštovanje in veliko izražanja ljubezni. Če to dobi, je najbolj zvesta ženska na svetu. V kolikor pa partner ne poskrbi za varnost družine, ali jo celo čustveno zanemarja, postane maščevalna.

Lev

Levinje imajo vedno načrt in želijo, da vse poteka tako, kot so si zamislile. Stremijo k poštenemu in strastnemu razmerju in za to so se pripravljene žrtvovati. Kot poroča portal 24sata.hr seks ni na prednostnem seznamu, dovolj je, da se počuti zaželena. Svojega moža zelo spoštujejo, so zveste in partnerja vedno spodbujaj. Je pa res, da v kolikor v ljubezni niso srečne, skočijo čez plot. Otrokom dajejo veliko pozornosti.

Devica

Device so zelo analitične, praktične, v zakonu pa zelo občutljive. Do svojega moža se obnašajo kot do najboljšega prijatelja, znajo se zabavati, mu prisluhniti in ga razumeti. Devici je resnično pomembno, da ima vse pod kontrolo, zato si želi odgovornega moža, ki se bo v odločitvah posvetoval z njo. Če zameri je nagnjena k pasivni agresiji. Med vsemi znaki ima ta ženska največjo nagnjenost k izsiljevanju s seksom, tudi, če si to želi, bo to zavrnila, da bi kaznovala svojega moža.

Tehtnica

Je privlačna in ženstvena, za partnerja pogosto izbere šibkejše moške. Lahko bi rekli, da z njimi manipulira, a to ne počne z zlonamernim namenom. Prizadeva si za harmonijo v zakonu. Uživa v domačih opravilih, kot je kuhanje in pospravljanje, a postane godrnjava takoj, ko opazi, da je premalo cenjena. Od moža pričakuje, da jo bo pogosto pocrkljal in pazil nanjo. Želi si rednih spolnih odnosov, vendar je njen libido pogosto nižji kot pri možu.

Škorpijon

Ženske rojene v tem znamenju poroke jemljejo resno. Ne bodo se poročile, v kolikor niso prepričane, da je partner pravi za njih. Naredila bo vse, da bo družina srečna, a od moža bo imela vliko zahtev. Je ljubosumna in posesivna, a le, dokler ji je za zvezo mar. Želi si zvezo, polno strasti in sovraži rutino, zato ji pasivni partner ne ustreza, želi si nekoga za avanture, potovanja, izlete, ognjene noči.

Strelec

Strelke so strastne, spontane in pogosto zahtevajo preveč, a to se umiri po tem, ko se poročijo. So racionalne življenjske sopotnice, navadno veljajo za osebe, ki rešijo vse težave. V zakonu ne pričakujejo pravljic, najpomembnejše jim je sodelovanje in prijateljstvo. Ne marajo enoličnosti v postelji, želijo si partnerja, s katerim ohranjajo strast. Otroci so ji zelo pomembni, zato znajo včasih preveč časa posvetiti njim in pri tem zanemarijo moža.

Kozorog

Kozoroginje imajo tradicionalna stališča, življenja z njo se zdijo tekmovanje, v katerem je treba izpolniti stroga merila. Ne marajo nepredvidljivih situacij in želijo nadzorovati vse, kar lahko ogrozi finančno varnost. Seks ji je izjemno pomemben, njen libido je visok, v kolikor jo zavrnete, to slabo vpliva na njen ego. Zna biti zadržana, hladna in preračunljiva. Potrebuje veliko pozornosti in ljubezni, da se počuti varno. Pri vzgoji otrok je pravi učitelj za vse življenje.

Vodnarka

Pripadnica tega znamenja je preprosta in prijazna. Moškim, ki se radi igrajo z ženskami, predstavlja pravo neznanko. Težko se odloči za poroko, ker ceni svobodo, a če se že odloči pomeni, da si s tem človekom želi ostati do konca življenja. Je odprta in potrebuje partnerja, ki ima svoje interese, da lahko obdrži svoje. Njen največji strah je pasivni mož, ki bi jo z ljubeznijo in pozornostjo zaprl v zlato kletko. Je ljubeča, z otroci pa splete prijateljsko vez.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.