05:49, sre, 3. Jul

Pero Martić naj bi želel organizirati boksarski obračun Challe Salle vs. Zlatko





Pero Martič naj bi bil pripravljen organizirati boksarski obračun. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah smo izvedeli, da je Salle za, Zlatko pa naj si ne bi upal.

Chale Salle je gostoval na streamu pri Pero Martiću, v streamu je beseda nanesla tudi na to, zakaj nima posnetega komada skupaj z Zlatkotom. Challe Salle je povedal: “Zato ker se jaz in on, se kot človeka in glasbenika zelo razlikujeva. Imava različna mnenja glede veliko stvari. Zato se nikoli nisva ujela na isti valovni dolžni, niti se ne bova.”

Challe Salle je še dodal da mu ni para kar se tiče popularnosti, oz. nihče mu enakovreden nasprotnik, glede na oglede in uspehe. Vse kar pove, si oglejte na spodnjem videu. Na koncu pa je Challe Salle dodal, da če kdorkoli kaj reče, pa se lahko tudi v ringu dobijo.

 

Zlatko se je na omenjen stream Challeta Salleta pri Pero Martiću odzval z objavo na Instagramu, kjer zahteva uradno javno opravičilo, sicer pa je napovedal diss track. Sprašuje se, zakaj ga je Challe Salle sploh omenjal na streamu. Opozori ga, da v kolikor ne pride de opravičila prihaja komad, ki bo dober in s katerim se Challe Salle ne more kosati – ne na mikrofonu, ne v ringu.

Boksarski obračun, naj bi sicer po neuradni informacijah Pero bil pripravljen organizirati. Bo prišlo na slovenski sceni do “beefa”? Ali do boksarskega obračuna?

Na uraden odziv vseh pa še čakamo …

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatan Čordić (@zlatko585)

“Rap beef” lahko definiramo kot spor med raperji, ki ustvarjajo pesmi, katerih glavni namen je verbalno napadati drug drugega.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.