12:41, sre, 24. Apr

Pijan voznik BMW-ja povzročil nesrečo, umrl otrok, še en otrok pa poškodovan





Na Hrvaškem odmeva tragična prometna nesreča, do katere je prišlo včeraj popoldne v Štefancu. Međimurska policija je danes objavila podrobnosti dogodka, poročajo hrvaški mediji.

Do prometne nesreče je prišlo, ko je 44-letni voznik BMW-ja, ki je vozil pod vplivom alkohola, prehiteval tovornjak in osebni avtomobil, ki ga je vozila 51-letna voznica. Povzročitelj nesreče se očitno ni dobro prepričal, ali lahko prehiteva varno, za prehitevanje se je odločil celo kljub temu, da je bila na cesti polna črta, ki nakazuje prepovedano prehitevanje.

En otrok podlegel na kraju, drugi prepeljan v bolnišnico

Nespameten voznik je s sprednjim delom svojega vozila je trčil v vozilo 51-letne voznice, pri čemer je njegovo vozilo zaneslo po vozišču. Zaletel se je v otroka na kolesu, ki ga je odbilo še v prometni znak. Vozilo je nato trčilo še v enega otroka, pešca. Otrok na kolesu je po trku na mestu nesreče umrl, drugega otroka in voznika BMW-ja, povzročitelja nesreče, pa so po nesreči odpeljali v bolnišnico. Povzročitelja nesreče je policija pridržala, danes naj bi ga odpeljali pred sodnika za prekrške.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.