17:02, čet, 28. Mar

Pijana voznica in voznik povzročila prometni nesreči





Včeraj popoldan je 56-letni voznik osebnega avtomobila, zaradi prekratke varnostne razdalje, v Spodnji Kungoti trčil v pred njim stoječ osebni avtomobil, ki ga je vozil enako stari voznik. Slednjega je z vozilom odbilo naprej in je trčil v osebi avtomobil, ki ga je vozila 74-letna voznica.

Policisti so ugotovili, da je imel povzročitelj prometne nesreče v organizmu 0,92 mg/l alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, odredili strokovni pregled in izdali plačilni nalog.

Po usmeritvah pristojne dežurne državne tožilke ga bodo policisti ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu, so sporočili iz PU .

66-letnica prav tako vozila pod vplivom alkohola

Včeraj popoldan je 66-letna voznica osebnega avtomobila, zaradi nepravilnega premika z vozilom, v Orehovi vasi trčila v osebni avtomobil, ki ga je vozil 45-letni voznik. Policisti so ugotovili, da je imel povzročiteljica prometne nesreče v organizmu 0,41 mg/l alkohola. Prepovedali so ji nadaljnjo vožnjo, v prekrškovnem postopku pa ji bodo izdali odločbo o prekršku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.