14:30, sob, 20. Apr

Po današnjem kongresu NSi bodo znani volilni program in kandidati za poslance





Na današnjem digitalnem programskem kongresu bodo delegati NSi sprejemali osnutek programa, s katerim bo stranka nastopila na državnozborskih volitvah. Predstavili bodo tudi kandidate za volitve v DZ ter opredelili položaj stranke v političnem prostoru.

Osnutek volilnega programa, ki je akcijsko in delovno naravnan, bo vseboval konkretne ukrepe, ki jih želi stranka izpeljati. Ključne točke programa bodo socialno-tržno gospodarstvo, dostopno javno zdravstvo, država v službi človeka, vsestranski razvoj posameznika ter povezana in enakomerno razvita Slovenija.

Potekal bo digitalno

Kongres, na katerem je akreditiranih skoraj 500 delegatov, bo od 10. ure dalje mogoče v živo spremljati preko Facebook strani NSi, spletne strani NSi in Youtube kanala NSi.

Na programskem kongresu bo imel osrednji nagovor predsednik NSi, podpredsednik vlade in minister Matej Tonin, kongres pa bodo nagovorili tudi vodja poslanske skupine Jožef Horvat in poslanka Evropskega parlamenta Ljudmila Novak, minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič, minister za delo Janez Cigler Kralj ter minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.