08:18, čet, 18. Apr

Po dolgih letih prizadevanj teče promet po obnovljeni cesti v Spodnji Senarski





Cesta v Spodnji Senarski v občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah je zagotovo ena tistih cest, po kateri se vsakodnevno pelje veliko vozil. Po dolgih letih prizadevanj so jo v lanskem projektu v celoti obnovili, dodali novo razsvetljavo in uredili pločnik za pešce. Ob današnji otvoritvi ceste pa so na Občini Sveta Trojica izkoristili še za delovne pogovore o prometni infrastrukturi s predstavnikom ministrstva za infrastrukturo.

Po dolgih letih prizadevanj za obnovo ceste v Spodnji Senarski so bili njene obnove najbolj veseli prebivalci tega naselja. Da bi do obnove ceste prišlo, se je ves čas prizadeval tudi občinski svetnik Aleksander Divjak, ki je doma v bližini.

Župan Svete Trojice David Klobasa je izpostavil, kako pomemben je bil ta projekt, tako iz kratkoročnega kot dolgoročnega vidika razvoja naselja in občine.

Ob otvoritvi ceste v Spodnji Senarski in na delovnem sestanku je bil tudi Aleš Mihelič, državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo. Poudaril je, da skrbijo, da je prometna infrastruktura varna in da omogoča tudi največjo mero udobja. Pohvalil je občino, da je dobro pripravila projekt.

V Občini Sveta Trojica pa sicer skrbijo za realizacijo mnogih projektov, med katerimi so mnogi bili uresničeni prav preko razpisov.

Fotogalerija:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.