12:43, pet, 19. Apr

Po objavi Saše Lendero o ločitvi se je oglasil še Miha Hercog





Poročali smo o tem, da je danes z objavo na družbenih omrežjih Saša Lendero sporočila novico, da se z dolgoletnim partnerjem Mihom Hercogom ločuje.

Kaj je zapisala, najdete tukaj. Zdaj pa se je na to temo oglasil tudi Miha Hercog, ki je zapisal: “Življenje prinaša veliko izzivov… Včasih morda preveč, kot smo jih sposobni premagati… Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih… Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo… Nikoli nisem razumel stiha – “Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni” …mogoče ga zdaj malo bolj razumem… ne vem, ampak izbral sem…”

Ostajata poslovna partnerja

Na koncu je še svoj zapis zaključil: “Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala, za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca! Ker gre za zasebne zadeve ne dajem nobenih izjav in ne odgovarjam na nikakršna vprašanja, s Sašo pa ostajava v prijateljskih odnosih in poslovna partnerja!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.