17:27, čet, 28. Mar

Po treh letih se vračajo – Reporter Milan v Dvorani Tabor





Vemo, da je ekipa Reporterja Milana pravi recept za smeha (po)poln božični večer. Po pavzi zaradi vsem poznane situacije v svetu, in zadnjem božičnem nastopu leta 2019, se letos vračajo na velik oder Dvorane Tabor, ki bo na Božič gotovo nabito polna, začenjajo ob 19. uri.

Reporter Milan je kulturno umetniška skupina, ki je pričela delovati 1. aprila 2001. Njihovi zametki pa segajo malo dlje v zgodovino, saj so že pred uradnim nastopanjem na Radiu City “podtalno delovali in se ilegalno šalili“. Trojico sestavljajo: Dejan Vedlin, Matjaž Šalamun – Šalca in Tine Križanič – Tinček.

Vstopnice so že na voljo

Iz tega sodeč bo božični večer, 25. decembra v Dvorani Tabor, zares poln smeha in dobrega humorja, ki ga premorejo Dejan Vedlin, Tine Križanič in Matjaž Šalamun – Šalca v zasedbi Reporter Milan, sploh ker se jim bo letos na odru pridružil še vedno zabaven Gorazd Žilavec. Vstopnice so od danes že na voljo, pohitite z nakupom in si zagotovite svojo. Le-te si lahko zagotovite na prodajnih mestih Eventima, na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.