17:25, sre, 3. Jul

Podjetje IKEA slovenskim potrošnikom predstavlja virtualno oblikovalsko izkušnjo z umetno inteligenco





Podjetje IKEA Slovenija z veseljem predstavlja IKEA Kreativ, novo funkcijo, ki je na voljo v IKEA aplikaciji in na spletni strani ter spreminja sanje o oblikovanju doma v resničnost.

IKEA Kreativ poenostavi proces opremljanja ter ga naredi dostopnega in zabavnega za vsakogar. Uporabnikom omogoča, da si na enostaven način vizualizirajo in razporedijo nove kose pohištva ob že obstoječi opremi. Funkcija je idealna za potrošnike, ki se soočajo z različnimi izzivi opremljanja doma, od selitve v nov dom do preureditve obstoječih prostorov ali pa preprosto za eksperimentiranje z različnimi kombinacijami pohištva.

Uporabnike vodi skozi vsak korak in jim omogoča, da z nekaj kliki ustvarijo realistične 3D modele svojih prostorov, vidijo spremembe v realnem času, raziskujejo različne postavitve pohištva in izberejo opremo, ki odraža njihov osebni slog. Intuitivna oblikovalska orodja funkcije omogočajo enostavno brisanje starega pohištva in eksperimentiranje z novimi izdelki IKEA, njihovo dodajanje v košarico, deljenje idej s prijatelji in družino ter poskrbijo, da je opremljanje doma družabna izkušnja.

S funkcijo IKEA Kreativ odpravljamo ovire pri opremljanju doma in izboljšujemo nakupovalno izkušnjo, s čimer našim kupcem omogočamo, da brez težav uresničijo svoj navdih in tako oblikujejo svoj idealni življenjski prostor. Z navdušenjem pričakujemo, kako bodo naši kupci preobrazili svoje domove z novo funkcijo, ki uporablja najsodobnejšo tehnologijo,” pravi Tatjana Radaković, digitalna vodja za IKEA JVE.

Od danes, 18. junija, je IKEA Kreativ na voljo uporabnikom v Sloveniji. “Vabimo vas, da se podate na pot kreativnega oblikovanja, tako da prenesete aplikacijo IKEA ali obiščete našo spletno stran in odkrijete vse možnosti, ki jih ponuja.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.