03:14, pon, 26. Avg

Podjetje SODO doniralo brezstične razkužilnike Domu starejših občanov Ljutomer





Distribucijski operater električne energije v Republiki Sloveniji družba SODO je svojo solidarnost v zaščiti pred COVID 19 izkazala Domu starejših občanov Ljutomer z donacijo desetih brezstičnih razkužilnikov za roke.

 

Foto: Uroš Zorman

V družbi SODO se zavedajo, da so v času pandemije koronavirusa najbolj ogroženi starejši prebivalci, še zlati tisti, ki imajo pridružene bolezni. Pomembno je, da vsi dosledno upoštevajo zaščitne ukrepe. V prvem valu so bili med bolj prizadetimi tudi stanovalci DSO Ljutomer. Za večjo zaščito in lažje upoštevanje varnostnih ukrepov je podjetje domu starejših Ljutomer poklonilo deset brezstičnih razkuževalnikov za potrebe njihovih stanovalcev. “V družbi SODO se zavedamo, da je sodelovanje in solidarnost v teh časih še kako pomembna, kot se tudi zavedamo odgovornosti vseh nas, da zaščitimo najbolj ranljive skupine med nami,” je ob podelitvi donacije poudaril v. d. direktorja družbe SODO Stanislav Vojsk.

Tomislav Nemec, direktor DSO Ljutomer, se je ob prejemu brezstičnih razkuževalnikov v imenu vseh stanovalcev in zaposlenih zahvalil donatorjem in dodal: ” Solidarnost in humanost sta vrlini, ki se še posebej pokažeta v trenutkih preizkušenj in izzivov, ki smo jim priča v času epidemije. To vzbuja zaupanje, da smo sposobni premagati tudi to krizo. Še enkrat iz srca hvala!“.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.