12:20, ned, 1. Sep

Podlo dejanje: Organizatorjem golažijade v Lovrencu na Pohorju ukradli prostovoljne prispevke za gasilce





Prireditev, ki je imela namen druženja ter tekmovanja v kuhanju golaža, je na koncu, na žalost postregla tudi s slabo voljo, ne zgolj z odličnim golažem. Na dogodku z dobrodelno noto so bili namreč, kot kaže, prisotni tudi tatovi.

V okviru Jezernikovih dni v Lovrencu na Pohorju je namreč v nedeljo, 25. avgusta, potekalo tudi tekmovanje v kuhanju golaža, na katerem so med drugim zbirali tudi prostovoljne prispevke za tamkajšnje gasilce. Več o tem, v našem članku tukaj.

Ves dan ljudje zbirali prostovoljne prispevke

Organizatorji so želeli dogodku dodati dobrodelni namen, zato so na njem zbirali prostovoljne prispevke za PGD Lovrenc na Pohorju, vendar so gasilci na koncu ostali brez denarja, nepridipravi so jo namreč ukradli.

Kot je v zapisu na Facebooku pojasnil organizator Samo Grušovnik, se je škatla za dobrodelni prispevek, v katero so ljudje dobrega srca ves dan pridno metali denar, nahajala ob starem kaminu.

“In proti koncu našega druženja si se pojavil ti, ki si se odločil, da škatlo ukradeš. Ne vem, kako bi te sploh naslovil. Siromak, pokvarjenec ali preprosto lopov. Če to objavo bereš, srčno upam, da te peče vest in da ti karma potrka čim prej na vrata, če ne prej, ko boš v svoj telefon vtipkal številko 112, ker ti bo nuja po njihovi pomoči,” je zapisal Grušovnik, ki je objavil tudi fotografijo, lokacije, kjer je tat odvrgel ovitek od škatle za prispevke.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.