Podrobnosti tragedije: Mladoletnica umrla po tem, ko sta se s prijateljico fotografirale med tiri

Včeraj ob 15.10 so bili mariborski policisti obveščeni, da je na Železniški postaji Tezno v Mariboru, vlak trčil v neznano žensko.

FOTO: Google view/Slika je simbolična

Kriminalisti so ugotovili, da sta se v tistem času dve mladoletnici fotografirali med tiri. Strojevodja potniškega vlaka ICS, ki vozi med Ljubljano in Mariborom, ki se jima je približeval z veliko hitrostjo, ju je pričel opozarjati z zvočnimi signali, vendar sta pred vlakom zadnji trenutek odskočili vsaka v svojo stran. Kljub temu je vlak v eno od njiju trčil. Njene poškodbe so bile tako hude, da je na kraju dogodka umrla. Drugo so reševalci zaradi hudega šoka odpeljali v UKC Maribor.

Kriminalisti nadaljujejo s kriminalistično preiskavo

Kraj dogodka so pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opravili mariborski kriminalisti.

Kriminalisti nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo. Po do sedaj zbranih obvestilih sta sum storitve kaznivega dejanja in sum na samomor izključena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

1 KOMENTARJEV
Terezija Venta     14.01.2021 ob 14:04

lokalec.si, Bog pomagaj slovnici v tem vašem članku: 1) .....sta se fotografirale (glej naslov) (pravilno: fotografirali (2. oseba, dvojine)) - 2) V vsebini navajate: Kraj dogodka so,.............,opravili mariborski kriminalisti. Kaj pomeni ta vaša poved, da so mariborski kriminalisti opravili kraj dogodka? Mogoče ste mislili, da so opravili pregled na kraju dogodka? Jejjejej, avtorji😱.