19:21, pet, 19. Apr

“Pohorski cirkus” dobiva epilog





Predstavniki Marproma medijce in širšo javnost seznanjajo s svojim poslednjim javnim odgovorom Mateju Špendlu. Bernard Majhenič, direktor podjetja, je med drugim zapisal, da pametnejši odneha in da ne bodo dovolili, da se o njih in njihovem delu širijo neresnice.

Vsaka medalja ima dve plati. Niste nam stopili na žulj, žal niti niste rekli bobu bob, ampak ste v svojih zapisih neupravičeno poteptali vse, za kar si je Maribor s skupnimi močmi prizadeval od oktobra naprej“, s temi besedami direktor Marproma Bernard Majhenič začenja svoj javni odgovor g. Špendlu, pod naslovom “Pohorski cirkus – zadnja predstava“.

snezni top 2

Potem ko je uvodoma znova izpostavil, da v podjetju ne želijo biti rešitelji ali heroji, je priznal, da razmere na nobenem smučišču niso idealne, a poudaril, da jih tisti, ki na Pohorju delajo že več desetletij, podpirajo: “delavci, ki vsako jutro vstanejo, da za zagon pripravijo žičniške naprave. Tisti, ki z nenormalnimi napori razbijajo led in po več ur ročno na proge mečejo sneg, da bi smučarjem omogočili dobro smuko” pravijo, da v Marpromu delajo dobro. Majhenič še dodaja, da ne bodo dovolili, “da kdorkoli iz kakršnega koli razloga širi neresnice o pripravljenosti prog, urejenosti smučišč in organiziranosti naših zaposlenih.
S ponovno izraženo željo in vero v uspešno smučarsko sezono so v Marpromu zaključili javno polemiko.

snezni avtobus bellevue - areh

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.