06:23, pet, 29. Mar

Pol tone čokolade za Anino zvezdico





Dobrodelna akcija “Gorenjc + Gorenjka = pol tone čokolade”, v kateri lahko sodeluje vsak, ki slika v aplikaciji Gorenjc račune, bo trajala od 2. do 21. februarja 2021, količino zbrane čokolade pa lahko ves čas spremljate v Gorenjcu.

Gorenjka in Gorenjc sta dobrodelna, pomagata Anini zvezdici. Vir: Žito

Težak finančni položaj je velika preizkušnja za družine in takšnih je v Sloveniji žal vse več. Njihovo stisko pa lahko močno olajšajo prijaznost, naklonjenost in podpora drugih. Zato bo letošnji mesec ljubezni potekal v znamenju najslajše čokoladne dobrodelne akcije, ki jo organizirajo aplikacija Gorenjc, Gorenjka in organizacija Anina zvezdica. Zbrati želimo kar pol tone čokolade za družine v stiski.

Zato pozivajo, da kupci slikajo račune v aplikaciji Gorenjc.  Z vsakim slikanim računom namreč prispevate donacijo projektu. Več računov slikate, bližje bodo cilju, da podarijo pol tone dobrot družinam v stiski. Jerneja Strmšek Turk, vodja kategorije čokolade Gorenjka, je ob tem poudarila: „V Žitu in Podravki smo se ponovno dobrodelno povezali z Gorenjcem in Anino zvezdico, ker želimo tudi sami v februarju, mesecu ljubezni, deliti koščke dobrega in širiti dobrodelnost. Tokrat s čokolado Gorenjka, ki jo v po lastni recepturi v tovarni čokolade v Lescah vsako leto proizvedemo več kot 1.600 ton. V naši dobrodelni akciji bomo podarili kar pol tone odlične čokolade Gorenjka, ki bo v prihodnjem letu praznovala veličastnih 100 let. Tako si želimo, da bi naša sladka čokoladna pozornost razveselila in posladkala družine v stiski tudi v mesecu februarju. Naj bo mesec februar mesec ljubezni, prijaznosti in solidarnosti prav med vsemi ljudmi, tudi z najslajšo Gorenjko.”

Ana Lukner Roljić, ustanoviteljica dobrodelne organizacije Anine zvezdice, ki je doslej pomagala že več kot 270.000 socialno ogroženim družinam, pa je povedala: „Mesec ljubezni lahko s prijaznostjo spremenimo v praznik pristnih in globokih človeških vezi, ki se ne končajo le v okviru zveze ali družine, temveč lahko sežejo tudi precej širše. Včasih je potrebno tako zelo malo, da drugemu pokažemo, da mislimo nanj in na njegove otroke. Najlepša hvala Žitu in Gorenjki, aplikaciji Gorenjc in vsem dobrodelnim Valentinčkom – uporabnikom Gorenjca, ki nam boste s slikanjem računov pomagali do cilja: čim več žarečih otroških oči ob pogledu na čokoladne dobrote.“

Kaj je aplikacija Gorenjc?

“Vsi si želimo pregleda nad porabo ter imamo željo po zmanjšanju odhodkov; vendar imamo preveč računov na različnih mestih, založimo garancije, izgubljamo kartice, ki jih imamo preveč, denar pa na koncu meseca kar izgine,” pravijo in razlagajo, kaj je Gorenjc. To je je brezplačni asistent za nadzor nad nakupi, enostavno shranjevanje računov, pregled porabe ter sledenje garancij. Omogoča pregled nad stroški kjer koli, kadar koli, s slikanjem računov pa lahko sodelujete tudi v nagradnih igrah in dobrodelnih akcijah.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.