05:18, sre, 24. Jul

Poletna ustvarjalnica v Rušah





Bliža se nova, poletna, KiM ustvarjalnica v Rušah. Od 20. julija do 29. avgusta se je lahko udeležijo vsi, “ki jim je rado dolgčas, poleti pogrešajo družbo, radi plešejo in ustvarjajo“, sta zapisali mentorici Kaja Lukač in Maja Štefan. Otroke bosta naučili najbolj popularnih hip-hop korakov in likovnih prijemov.

slikanje

Skozi poletne dni bosta “KiM” ustvarjalki vsak ponedeljek in sredo od 9:00 do 12:00 (s posebnim zaključkom 31. avgusta popoldne) v prostorih Rulika vodili in zabavali otroke, “da staršem ne bo treba iskati varstva v času počitnic, hkrati pa bodo otrokom z ustvarjalnico omogočili aktivno in kreativno preživljanje prostega časa“, nam je zaupala Kaja Lukač.

poletna ustvarjalnica v rusah

Ustvarjalnica je razdeljena v dva sklopa – plesnega in likovnega. Mentorici priporočata udeležbo otrokom, starim od 5 do 12 let. Prijave zbirata na spletni strani (kjer boste našli tudi podrobnejše informacije o programih) ali po elektronski pošti, cena delavnic pa je razdeljena v komplet ali kombinacijo tednov.

hip hop

Maja Štefan, mentorica plesnih ustvarjalnic: Moj namen je združevanje in povezovanje različnih oblik gibanj, igre in umetnosti. Obenem se skozi telesno aktivnost sproščajo hormoni sreče (endorfini), tako, da naredimo nekaj odličnega za duševno in fizično počutje. Moja želja je, omogočiti otrokom možnost kvalitetne in zabavne rekreacije v njihovem kraju.

Maja Štefan, plesalka, koreografinja, avtorica plesnih nastopov,  predstav in vaditeljica vodenih vadb.
Maja Štefan, plesalka, koreografinja, avtorica plesnih nastopov,
predstav in vaditeljica vodenih vadb.

Kaja Lukač,, mentorica likovnih ustvarjalnic: “Sem tudi ilustratorka otroških knjig, plesalka, sem pedagoginja, sem nekdo, ki rad ustvarja, predvsem pa rad svoje znanje deli z nasmehi majhnih nadobudnežev, polnih kreativnih idej in neverjetnih svetov. Moj cilj je izbrusit svojo osebno noto v učencih, svojo posebnost in unikatnost v njihovih likovnih delih.

Kaja Lukač, slikarka, ki se specializira na področju slikanja figuralike, plesa in portretov.
Kaja Lukač, slikarka, ki se specializira na področju slikanja figuralike, plesa in portretov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.