12:31, sre, 24. Jul

Policisti imeli polne roke dela z nedovoljeni prehodi mej





Včeraj, ob 15.51 so imeli policisti v postopku državljana Slovenije, ki je na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom slovenskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja.

Provida policija

V nekaj urah številni nedovoljeni prehodi

Niti uro kasneje so imeli policisti v postopku državljanko BiH in 2 državljana Hrvaške, vsi imajo urejeno bivališče v Avstriji, ki so na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopili državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa niso imeli ustreznih dovoljenj.

Sinoči ob 20.05 so imeli v postopku državljana Hrvaške, ki je na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom hrvaških registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, prav tako na mestu, kjer ni mejnega. Dobro uro kasneje so imeli na istem območju ponovno opravka s tremi državljani Hrvaške.

Tik pred 22. uro pa so imeli v postopku še dva državljana Avstrije, ki sta na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak.

Policisti so državljanko BiH oglobili, ostalim, razen enemu otroku, pa izdali plačilne naloge.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.