10:56, pet, 19. Apr

Policisti imeli v postopku več tujih državljanov, ki so želeli nedovoljeno prestopiti mejo





Včeraj ob 12.10 so imeli policisti v postopku dva državljana Hrvaške, ki sta na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom nemških registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznih dovoljenj .

Policisti so voznika oglobili, sopotnici pa izrekli opozorilo

Ob 13.13 so na istem mestu imeli v postopku državljana Hrvaške in Avstrije, ki sta z osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so voznika oglobili, sopotnici pa izrekli opozorilo.

Prav tako so imeli v postopku državljana BIH, ki je s osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno
mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so ga oglobili.

Ob 18.33 so na istem mestu imeli v postopku državljana Hrvaške, ki sta z osebnim avtomobilom nemških registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so voznika oglobili, sopotnici pa izrekli opozorilo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.