16:18, pet, 29. Mar

Policisti med prazniki obeležili 92 intervencij





Policisti Policijske uprave Maribor v času od 30. aprila do 1. maja obeležili 92 interventnih dogodkov. Na območju Policijske uprave Maribor so v zadnjih 24-ih urah zasegli eno vozilo zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov.

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica se je 30. aprila okrog 16.40 zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen voznik traktorja, ki se je zaradi neprilagojene hitrosti prevrnil na bok in se pri tem hudo telesno poškodoval.

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica je 1. maja okrog 0.50 prišlo do požara na gospodarskem poslopju, ki je po nestrokovni oceni povzročil za okrog 30.000 EUR materialne škode. Policisti ogled kraja požara še opravljajo.

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica je 1. maja okrog 1.50 prišlo do množične kršitve javnega reda in miru v kateri je bilo udeleženih okrog 10 oseb. Policisti so javni red in mir vzpostavili ter 3 osebe pridržali.

Na območju Policijske postaje Lenart je neznani storilec iz 29. na 30. aprila vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel več predmetov ter s tem po nestrokovni oceni povzročil za okrog 10.000 EUR materialne škode.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.