03:17, pet, 5. Jul

Policisti posredovali na 104 intervencijah: Pridržali kršiteljico, ki prenehala s kršitvijo javnega reda in miru





Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 229 klicev, med temi 104 interventne, oz. takšne, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:
– 15 kaznivih dejanj,
– 17 prometnih nesreč I. kategorije,
– 1 prometno nesrečo II. kategorije
– 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

Obravnavani tujci

Na območju Središča ob Dravi so zgodaj zjutraj obravnavali dva državljana Irana, ki sta podala namero po mednarodni zaščiti, na območju PP Gorišnica zvečer pa še 8 državljanov Sirije, 2 državljana Egipta in 1 državljana Pakistana – tudi ti so podali namero po mednarodni zaščiti in bili odpeljani v azilni dom.

Javni red in mir

Okrog 23. ure so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v stanovanju v bližini mestnega parka v Mariboru. Kršiteljica kljub opozorilom policistov s kršitvijo ni prenehala, zato ji je bilo odrejeno pridržanje in izdan plačilni nalog.

Prometna varnost

V okolici Moškanjcev smo včeraj zjutraj obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Voznik tovornega vozila je trčil v osebni avtomobil, v katerem sta bila voznik in sopotnica, ki sta se pri tem lažje poškodovala. Odpeljana sta bila v bolnišnico, vozniku tovornega vozila je bil izdan plačilni nalog.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.