10:08, tor, 23. Apr

Policisti prejeli 185 klicev na pomoč





Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor, so v minulih 24-ih urah, v času od 22.1.2022 od 6.00, do 23.1.2022 do 6.00 ure, sprejeli na interventni tel. številki skupno 185 klicev, med katerimi je bilo 68 interventnih in so zahtevali napotitev najmanj ene policijske patrulje na kraj dogodka.

Obravnavali so 9 novih zadev s področja kriminalitete, kjer so zabeležili največ tatvin. Obravnavanih je bilo skupno 10 prometnih nesreč, katere so se končale z materialno škodo. Zaradi večkratnih kršitev cestnoprometnih predpisov, so policisti dvema
večkratnima kršiteljema, zasegli njuni motorni vozili.

Skupno je bilo obravnavanih 15 kršitev javnega reda in miru, od tega 10 kršitev na javnem kraju in 5 kršitev v zasebnih prostorih. Pridržanih kršiteljev tokrat ni bilo.

Policisti PP Ormož n PP Gorišnica, so obravnavali po en ilegalni prestop državne meje. Obravnavana sta bila državljana Toga in Gane, katera sta na nedovoljen način vstopila na območje naše države in v postopku podala zahtevo za azil. Odpeljana sta bila v azilni dom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.