19:53, tor, 17. Maj

Policisti so ustavili več ljudi, ki so nedovoljeno prečkali državno mejo

Policisti so se ponovno ukvarjali s tistimi, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo oziroma prečkali mejo, kjer ni mejnega prehoda.

Včeraj ob 12.03 so imeli policisti v postopku dva državljana Hrvaške, ki sta na območju PP Gorišnica z osebnim avtomobilom hrvaških registrskih oznak nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznih dovoljenj. Policisti so voznika oglobili, sopotnici pa izrekli opozorilo.

Ob 13.09 so na istem mestu imeli v postopku državljana Slovenije, ki je z osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Ob 17.37 so na istem mestu imeli v postopku državljana Poljske, ki je s kombiniranim vozilom poljskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so ga oglobili.

Fotografija: Policijska postaja Gorišnica. Vir: policija.si

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *