04:20, ned, 28. Jul

POMAGAJMO: Par, ki čez dober mesec dni pričakuje dojenčka, v neurju ostal brez vsega





V dobre pol ure sta zaradi nevihte ostala brez doma.

“Sva Gorazd in Kaja, čez mesec in pol pa se nama pridruži še dojenček. Življenje se dogaja in poleg vesele novice 7 mesecev nazaj, nama tokrat sreča ni bila naklonjena, saj sva v dobre pol ure zaradi hudega neurja ostala brez doma,” zapis na družbenem omrežju Facebook začne Kaja.

Kot še zapiše, so v sredo, 19. 7., imeli v Kamniku grozno nevihto: “V pičlem trenutku je močno zaropotalo in se streslo. Pred najinimi očmi nam je dobesedno odtrgalo del strehe nad glavo. Veter nama je uničil streho in posledično sva ostala brez doma tik pred prihodom novega člana. Že prvi dan je voda začela pronicati skozi strop, v naslednjih dneh pa je kljub neumorni pomoči gasilcev in sosedov kapljalo praktično od povsod in hišo namočilo do kleti.”

Kaja še navaja, da je zdaj obnova že tako stare hiše brezizhodna: “Ker pa Gorazd v teh mesecih ravno zaključuje magistrski študij, Kaji pa se je tri dni pred nesrečo iztekla pogodba dela učiteljice, je vse skupaj še težje. Ker verjameva, da nama lahko uspe in bomo jeseni že na varnem in suhem, prosiva za pomoč. Iščeva namreč stanovanje v Kamniku, hvaležna bova vsake informacije. Tudi vsakršen prispevek nama pride še kako prav. Ni nama lahko prositi za tovrstno pomoč, ampak trenutno ne vidiva druge rešitve. Hvala vam.”

V kolikor kdo čuti, da bi jima lahko pomagal, so spodaj podatki za nakazilo.

Številka TRR: SI56 0231 0155 4963 263
Naziv in naslov: Kaja Grčar Kurent; Jeranovo 9, 1241 Kamnik
ali
SI56 4987 0827 3063 9512 (Gorazd Grčar Kurent, Jeranovo 9, 1241 Kamnik)
Koda namena: CHAR
Namen: DONACIJA OB NARAVNI NESREČI
Referenca: SI 99

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.