13:30, sob, 6. Jul

Ponudili brezplačno letovanje otrok iz družin, ki so jih hudo prizadele poplave, in otrokom gasilcev, ki pomagajo na intervencijah





V Taboru Mojca Društva prijateljev mladine Novo mesto bodo od nedelje, 6. 8. 2023, do sobote, 12. 8. 2023 (po potrebi tudi 13. 8.-19. 8. 2023) omogočili brezplačno letovanje otrokom iz družin, ki so jih hudo prizadele poplave, in otrokom gasilcem, ki zdaj pomagajo na intervencijah.

“Ker vemo, da je v teh težkih trenutkih težko misliti na prijavljanje otrok in izpolnjevanje prijavnic, bomo prijave izvajali preko telefona ter e-naslova ustno (ime in priimek otroka, starša in en kontakt), mi pa vam bomo poslali potrjeno prijavo,” so zapisali iz Tabora Mojca in dodali: “Do zapolnitve trenutno razpoložljivih mest bodo prvi prijavljeni takoj dobili potrditev o prihodu, ostali prijavljeni bodo dodani na čakalno listo, in se bomo potrudili, da vam bomo lahko vseeno omogočili priti na letovanje.”

Prijave so mogoče na telefonsko številko 041 643 969 in na elektronskem naslovu dpm.mojca1@siol.net.

Na Facebook strani Društva prijateljev mladine Mojca Novo mesto, kjer so objavili prvotno novico, da ponujajo brezplačno letovanje otrok, so še zapisali, da ob tem iščejo tudi mentorje za otroke: “Ker se bo število otrok tako hitro povečalo, bi potrebovali še kakšno dodatno pomoč med vzgojitelji. Če imate čas v tem terminu biti z nami in postati mentor otrok prihajajoče skupine, sprejemamo prijave na naš elektronski naslov dpm.mojca1@siol.net.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.