20:32, pet, 5. Jul

Pošte danes zaradi izrednih razmer ne poslujejo





Zaradi izrednih vremenskih razmer, ki so posledica obilnih padavin in poplav, je moteno poslovanje tudi na številnih poštah po državi.

Ker je otežena dostava pošiljk, je več poslovalnic zaradi skrbi za varnost zaposlenih, pošiljk in premoženja zaprtih. Pošte, ki poslujejo tudi ob sobotah, bodo to soboto zaprte, so sporočili iz Pošte Slovenije.

Otežena tudi dostava

Po podatkih iz centrale omenjenega državnega podjetja je bilo v petek zaprtih 36 pošt na območju Gorenjske, Savinjske doline, Šaleške doline, Koroške ter ponekod drugod, prav tako je bilo zaradi neprevoznih cest onemogočeno ali oteženo izvajanje dostave na okoli 50 poštah.

Poštarji na delu kjer je vreme to dopuščalo

Poštarji sicer glede na izredne vremenske razmere in aktualno vremensko napoved Agencije za okolje opravljajo dostavo pošiljk na tistih območjih, kjer razmere to dopuščajo. Ob tem na Pošti Slovenije poudarjajo, da sta na prvem mestu varnost in zdravje zaposlenih.

Zaradi tega bo po njihovem prihajalo do zamud pri dostavi poštnih pošiljk, zato uporabnike poštnih storitev prosijo za razumevanje. Kot so zagotovili, bodo takoj, ko se bodo razmere normalizirale, spet vzpostavili običajno poslovanje in dostavo pošiljk vsem prebivalcem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.