17:11, ned, 23. Jan

POZIV: Ste videli nesrečo? Peško je zbil na prehodu za pešce

Policisti Policijske postaje Ptuj obravnavajo prometno nesrečo II. kategorije, vezano na katero, prosijo za pomoč javnost.

Dne 26. 11. 2021 ob 7.00 uri se je na prehodu za pešce na Volkmerjevi cesti, na Ptuju, v bližini stanovanjskega bloka Panonska ulica 5, Ptuj, zgodila prometna nesreča med neznanim voznikom, neznanega vozila bele barve in peško, katera je pravilno prečkala vozišče na prehodu za pešce.

Neznani voznik, neznanega vozila bele barve, je na prehodu za pešce s sprednjim delom vozila, trčil v desni bok peške, katera je nato padla po vozišču. Po trčenju je neznani voznik peški pomagal, ter ji nudil pomoč, vendar si peška zaradi šoka z neznanim voznikom, ni izmenjala podatkov. Naknadno po prometni nesreči je peška iskala zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobila lahko telesno poškodbo.

Poziv:

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče, naprošamo neznanega voznika ali morebitne očividce prometne nesreče, da se oglasijo na policijski postaji Ptuj ali pokličejo na telefonsko številko 02 780-9100 ali številko 113. ali pa pokličejo na anonimno tel. št. 080 1200.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *